TFBOX – kuhinjski odsisni sustavTFBOX koristi inducirani elektrostatički naboj za punjenje i prikupljanje zagađujućih tvari koje prolaze (do 0,01 mikrona) u kuhinjskom ispušnom sustavu, a u skladu je sa smjernicama NEA za provjetravanje i odsisavanje zraka prema svom Kodeksu o zaštiti okoliša.

Izrađene su od čvrstih ploča koje služe za prikupljanje zagađujučih tvari, a ujedno pružaju zadivljujuće postojane performanse do 98% učinkovitosti (EPA laboratorija za analizu okoliša – NIEA A101.74C) – i to svaki dan. Projektiran je da radi 24 sata s minimalnom potrošnjom energije, omogućava učinkovito zadržavanje prašine, ulja, masti, dima i vlage u kuhinjskom ispušnom sustavu. To omogućava zelenije ispuštanje dimnih tvari za kuhanje i smanjuje rizik od požara u kuhinjskom ispušnom sustavu.

Vanjski izmjenjivač topline kontinuirano izbacuje ugrađeni vrući zrak u elektrostatički čistač zraka, osiguravajući optimalne performanse. Dodana je sustav za isključivanje napajanja (kad se otvore vrata uređaja za čišćenje zraka) radi poboljšanja sigurnosti proizvoda, te kako bi se osigurao brz i siguran servis prilikom održavanja kuhinjskog čistača ispušnog zraka.