Sajmovi 2020.Godina je krenula sa velikim brojem upita i realiziranih narudžbi, ali to ne znači da nećemo i dalje odlaziti na najveće sajmove kako bi što veći broj potencijalnih kupaca upoznali sa našom tvrtkom te sa našim proizvodima, čiji se broj iz godine u godinu povećava zahvaljujući našem R&D odjelu.

U četvrtom mjesecu nam dolazi BIAM – ZAVARIVANJE  koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 21.04.2020. – 24.04.2020. godine. BIAM je 25. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata te  ZAVARIVANJE – 28.međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

 
U desetom mjesecu nam dolazi EUROBLECH – International Sheet Metal Working Technology Exhibition, točnije od 27.10. – 30.10.2020. godine u Hanoveru-Njemačka. Ovo je internacionalni sajam na kojem izlažu veliki i poznati proizvođači kojih je bilo na zadnjem sajmu 1057 iz 40 zemalja, te smo vrlo zadovoljni što mi predstavljamo Hrvatske zastave na tom sajmu. Posjećenost je jako velika, a to možemo zaključiti po tome što u samo 4 dana njegovog trajanja je bilo 56,307 posjetitelja.
 

Nadamo se da ćete naći vremena  i posjetiti nas kako bi krenuli sa suradnjom ili poboljšali postojeću. 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.