Proizvodnja

 

NAŠI PROIZVODI SU VRHUNSKE KVALITETE JER IH MI SAMI RADIMO

Nakon razvoja filtera i drugih komponenti koje se koriste u odsisnim sistemima, proizvodimo u vlastitoj proizvodnji sve elemente kako bi dobili završni proizvod. Proizvodnja je posložena na način da je svaki proces kontroliran te se točno zna korak po korak proizvodnje i organizacije koji se provodi te ujedno kontrolira.

Kvalitetu naših proizvoda osim kvalitetnih i obrazopvanih djelatnika garantiraju certifikati koji smo dobili.

Za organzaciji proizvodnje koristimo ERP sustav koji evidentira kompletan proces proizvodnje od liste kupaca, kreiranje projekata i radnjih naloga, narudžbe materijala i komponenti od dobavljača, arhiviranje u skladištu, izdavanje u proizvodnju, evidencija radnih sati utrošenh po svakom pojedinom sklopu našeg proizvoda do kontrole. Po izvršenoj kontroli samo ispravni dijelovi ulaze na skladište proizvodnje što jamči visoko kvalitetan proizvod.

Dijelove izrađujemo na cnc strojevima koji se programiraju u tehničkom odijelu i mrežno pošalju do stroja tako da su pogreške svedene na minimum. Sklapanje proizvoda i ugradnja kompnenti vrši se po taktovima uz točno određenu dinamiku protoka po taktu nakon čega se svaki proizvod (filter, ventilator, automatika, rotacijski izuzimač, silosni izuzimač, pužni transporter, preklopke i zasuni) budu ispitani nakon čega se sačinjava zapisnik o ispitivanju ispravnosti uređaja kao i parametara po kojima su proizvedeni, buku, itd.