Posjeta studenata Šumarskog fakultetaDana 18.01.2019. smo ugostili četrdesetak studenata Šumarskog fakulteta Zagreb, koje su predvodili prof.dr.sc Ružica Beljo Lučić i doc.dr.sc. Matija Jug. 

Obilazak poduzeća je počeo sa kratkim uvodom gdje g.Reo Strišković(tehnička služba) upoznao naše drage goste sa povjesti poduzeća te ukratko objasnio koje vrste proizvoda proizvodimo, te glavnu informaciju da je ovo jedno od rijetkih poduzeća koja vlastitim know how-om proizvodi hrvatski proizvod.

Ujedno je naglasio da podržavamo fakultete te smo okrenuti na hrvatski stručni kadar koji u sinergiji smišljaju nove i visoko kvalitetne proizvode, te se isti proizvode u našem proizvodnom pogonu u Belom Manastiru.

Obilaskom proizvodnog pogona, g.Reo Strišković je proveo studente kroz proizvodni proces te objasnio na svakom radnom odijelu što se proizvodi i kako, gdje je istaknuo da smo krajem prošle godine nabavili dva nova stroja proizvođača Boschert, probijačica i savijačica. U svakom koraku proizvodnje smo pokazali u praksi što se radi i kako.

Nakon obilaska proizvodnog pogona, pokazali smo im u razvojnom dijelu kako se računaju odsisi na stvarnim projektima te neke projekte koje smo radili softwerskom riješenju Solid Worksu.

Naravno nakon obilaska pitali smo studente kako im je bilo kod nas te što ih se najviše dojmilo, na što su odgovarali:

-nova hala

-novi strojevi

-softwer i proračuni

-ured.

Pitali smo da li bi iz Zagreba došli raditi u Beli Manastir, na što nam je 40% njih odgovorilo potvrdno što nam je jako drago.

Nakon završenih svih predviđenih aktivnosti počastili smo ih sa domijenkom, što ih je ugodno iznenadilo.

Veliko nam je zadovoljsto što smo imali drage goste te uvijek želimo podržavati edukaciju i pokazati da mladi ljudi mogu raditi i stvarati u hrvatskoj.